Aktuellt

Aktuellt

PROGRAM 2024

31 mars: Pub Munch
6 April: Fest

Detta är de events som är bestämda i nu-läget. Mer detaljerad information om vad Wishs aktiviteter innebär finns här nedan, men tid och plats delges enbart föreningens medlemmar (för information om hur du som tillhör målgruppen kan bli medlem, se Bli medlem). Förutom våra egna event så deltar Wish regelbundet i arrangemang genomförda av andra aktörer, som kan vara öppna för en bredare publik. Dessa brukar vi också anslå här och hälsar alla intresserade hjärtligt välkomna att delta.

Wish anordnar löpande MUNCHER, FESTER och WORKSHOPS/DISKUSSIONER.

MUNCH äger rum på pub eller restaurang i Stockholm, och innebär att Wish medlemmar träffas och umgås i offentlig miljö. Detta är inte tillfället för utlevnad eller för att ta på sig sin mest extrema outfit, eftersom det alltså kan finnas personer som inte är medlemmar i Wish eller hör till föreningens målgrupp i närheten. Men, det brukar vara väldigt trevligt, och vi uppmuntrar aspirerande nya medlemmar att komma till ett sådant här tillfälle för att teckna sitt allra första medlemskap i Wish. Här kan du träffa både gamla och nya medlemmar, ställa alla de frågor du kan tänkas ha till representanter ur styrelsen (vi finns alltid på plats), och spana in snyggingarna runt bordet. Under sommarhalvåret kan munchen genomföras som en picknick!

Våra FESTER äger rum i Stockholm, men kan för övrigt se väldigt olika ut beroende på i vilken lokal de äger rum och vilket tema de har. Det brukar dyka upp 30-50 Wish-medlemmar per gång, och det finns alltid representanter från styrelsen på plats som ansvarar för säkerheten. Gemensamt för festerna är att det finns en dresscode som förutom minimikravet ”basic black” (helsvart klädsel) innefattar klassiska fetischer som lack, läder, historiska kläder, uniformer, extremt maskulina/feminina kläder, sportkläder, handskar, klackar, kängor, etc. Det är också välkommet att visa mycket bar hud (naken går fint), piercings och tatueringar, eller fantasifull klädsel som djurmasker, kroppsmålning eller balklänningar i plastfolie! Det är inte en fråga om att du måste köpa dyra fetischkläder: använd fantasin och tänj på gränserna! En kan skapa mycket med rep, kedjor eller genom att gå lös på second hand-kläder med sax och symaskin. Att ha en dresscode är en del av vår strävan efter att tillsammans skapa en intim stämning som möjliggör utlevnad av fantasier och drömmar i ett tryggt och hett sammanhang. Vi vill att det ska vara en fristad för dig som tillhör vår målgrupp som vill leka, diskutera, dansa eller bara ta en öl med likasinnade.

Varje år anordnar Wish åtminstone ett par WORKSHOPS/DISKUSSIONSKVÄLLAR. En workshop kan exempelvis handla om att lära sig olika slags tekniker för play, och diskussionerna kan handla om exempelvis sexuell trygghet, hur en förhandlar play, och hur en skapar ett inkluderande men ändå separatistiskt sammanhang för BDSM. Dessa tillfällen arrangeras ibland enskilt, och ibland i anslutning till större event såsom exempelvis Stockholm Pride eller en Wish-fest eller munch.