Klubbinfo

Vad är Club Wish?

Wish är en separatistisk förening för personer som är kvinnor, transpersoner och/eller intersex och lever med sin identitet i sin vardag, och som har ett intresse för BDSM och fetischism.


Har du funderingar kring vad detta innebär, eller är du osäker på om du tillhör vår målgrupp? Maila wishutskick@gmail.com .Varje år har vi dessutom ett internationellt sommarläger - Wish PowerExchange - på en gård i det vackra Smögen.Wish arrangerar regelbundet fester, playpartyn och workshops. Dessa äger vanligtvis rum den sista torsdagen varje månad, läs mer under fliken "Eventplan". Tillsammans skapar vi en intim stämning som möjliggör utlevnad av fantasier och drömmar. Klubben ska vara en fristad för dig som vill leka, diskutera, dansa eller bara ta en öl med likasinnade. Läs mer om regler för medlemskap och besök under fliken "Regler".

▼ Volontärer
Wish är en ideell förening och till alla våra ordinarie fester behövs volontärer till entré, garderob och bar. Att vara volontär är ett bra sätt att lära känna folk, och mot utbyte av en eller två timmar av din tid får du gratis entré och en trevlig kväll. Maila wishvolontar@gmail.comÖppettider: 19.00 - 00.00.
Entré 
Medlemskap krävs.
Åldersgräns: 18 år. Giltigt ID kort krävs. 

80 kr för medlemmar. Medlemskap kostar 100kr/år och tecknas på plats.


Betalningsinformation: I entrén kan vi ta emot swish överföringar och kort betalning. Cash is Queen! Kontant betalning enbart i baren. För uttag finns bankomat på mariatorget.   

Plats: SLMs klubblokal på Wollmar Yxkullsgatan 18, (garageport, ring på klockan för inträde). T-bana Mariatorget, uppgång: Mariatorget/Wollmar Yxkullsgatan.


MEDLEMSSKAP
För att delta i Wish fest- och pubkvällar krävs det att du är medlem i föreningen.Medlemskapet räcker i ett år. Nya medlemmar måste registrera sig minst 4 timmar innan ett event startar. Klicka här för att registrera dig och bli en del av Wish: bit.ly/2p8bV28

Medlemskap i Wish kostar 100kr/år tecknas på plats. Entré på våra fester kostar 80 kr inklusive garderob. Den fest du tecknar nytt medlemskap eller förnyar ditt gamla medlemskap får du rabatt med 30 kr och betalar endast 150kr för entré + medlemskap.


 DRESSCODE
Vi uppmuntrar kläder som stämmer överens med klubbens inriktning för att tillsammans skapa en härlig stämning. Välj kläder som du känner dig snygg, avslappnad het och/eller bekväm i. Det finns en avskild plats för omklädning ovanför trappan i entrén.
Det har kommit några frågor kring dresscode sedan den återinfördes, så vi passar på att förtydliga lite hur vi menar.  Vi hoppas det ska vara till hjälp för alla medlemmar, nya som gamla! 
Fetisch, Basic Black (svarta kläder utan stora logotyper eller tryck) eller enligt tema.
Förtydligande 
Att klä sig enligt vår dress code innebär att du har en klädsel som gör att du helst byter om på klubben och inte kommer direkt från soffan/jobbet/vardagen. Kläder som drar extra blickar till sig premieras stort. Vi vill inte att den som klätt upp sig ska behöva känna sig "konstig" på klubben.
Givetvis finns även mindre uppseendeväckande fetisher. Kanske kommer du som fotbollsspelare, lärare eller svetsare. Om du har en inriktning som gör att du har mer ”vanliga” kläder kommer du kunna få en fråga om det i dörren av Wish personal. Detta för att säkerställa att alla på klubben vill vara med att bidra till att Wish är ett tryggt space för fetishister och BDSM-utövare.
För dig som inte är intresserad av att klä dig fetishistiskt finns alltid minimum basic black att tillgå. Något mindre tryck eller liknande är okej, men annars gäller helsvart outfit som minimum basic black!  


LOKAL och TILLGÄNGLIGHET
Vi befinner oss i SLM's lokal vid Mariatorget, Wollmar Yxkullsgatan 18. Ring på dörrklockan till vänster om den anonyma dörren för att bli insläppt. Klubben ligger i en källare med en lång trappa ner till lokalen. Hiss finns tyvärr inte. Halvvägs ner till källarplanet finns en avsats till toaletter med smala dörrar. I lokalen finns inga trösklar eller trappsteg mellan ytorna.


Om du har frågor om dresscode, tider eller annat mejla wishutskick@gmail.com.