Sektioner

Under Construction . . . Wish Bondagesektion
Startade hösten 2014, med målet att bredda medlemmarnas tillfällen att utforska olika typer av bondage, samt att bredda den repertoar och de roller medlemmarna annars brukar ha i BDSM-sammanhang. 

För deltagande i sektionens träffar krävs att du ingår i vår målgrupp (se den inledande texten under fliken Klubbinfo) samt är medlem i Wish. Detta blir du genom att komma till en av våra ordinarie torsdagsfester och teckna årsmedlemskap för 100 kr.

Att begränsa någons rörelsefrihet genom bondage kan göras med olika medel. Rep, läderbojor och handfängsel är några av dem, men även vacuumsängar, tvångströjor, tejp med mera kan fylla samma funktion. Bondage kan också utövas genom fasthållning med händer och kropp, eller genom order och instruktioner som begränsar rörelsefriheten för den andre. Det kan göras stående, sittande, liggande, hängande…. Möjligheterna är oändliga!

Att toppa genom bondage kan också göras på många sätt. Det kan vara både kraftfullt och hårdhänt, och ömsint och ödmjukt. Det kan vara snabbt och effektivt, eller långsamt och konstnärligt. Det kan vara med fokus på resultatet, eller på själva processen. Att vara bottom kan på motsvarande vis ge en mångfald av upplevelser: våldsamma, ömsinta, smärtsamma, njutningsfyllda, trygga, meditativa, och en tillitsfull samvaro med dem som fjättrar en.

De normer som finns kring vem som är topp/bottom är lätta att falla in i men svårare att bryta, och Wish Bondagesektion vill därför erbjuda ett tryggt forum för de som vill utmana sig själva att bryta mot invanda mönster genom att ta en roll som är ovan för dem. Eftersom det finns så många olika sätt att toppa, och så många skilda upplevelser som bottom, är det ett utmärkt tillfälle att vidga sina vyer och prova på något nytt.


Precis som i Wish Rollspelssektion kommer verksamheten drivas och formas av intresserade medlemmar. Kan du mycket om bojor? Shibari och rep? Vacuumsängar? Äger du en tvångströja? Gillar du bondagetejp? Får du något blankt i ögonen när du ser en rulle gaffatejp? Då är bondagesektionen något för dig! Håll utkik efter våra evenemang här på hemsidan samt i nyhetsbrevet du som medlem får. 

Kontakta wishbondage@gmail.com om du vill engagera dig mer.Andra sektioner inom Wish:  


  • Nålar
    Denna sektion startade ca.2016. Nålsektionens har hållit i föreläsningar under KinkyKvarteret samt syns titt som tätt till på klubben, avsides i ett hörn. 


  • Rollspel
    Rollspels sektionen är en av de äldsta sektioner.
  • Mc
  • Kinky skrivare
  • Uniform