onsdag 9 september 2015

Torsdag 24 september: Wish Carnevalesque* (en del av Wish Weekend)

Vi öppnar Wish Weekend genom att inspireras av karnevalen - ett tillfälle att överdriva, att bli någon annan för en stund, eller för att använda humor för att titta på våra riktigt mörka sidor. Det är roligt, det är spännande, det är lite läskigt men framför allt så är det kinky. Klä upp dig i din finaste burleskoutfit, en teatral cape, hitta ditt inre cirkusdjur eller kom som du är. I entrén kommer det att finnas ett utbud av venetianska masker och teatermasker till låns. Kliv in i källarlokalen och delta i de nattliga festligheterna tillsammans med maskerade främlingar under några magiska timmar. Vi har extra många aktiviteter planerade för kvällen:

KINKY BOOTH.
Tänk Kissing booth på en marknad - kön ringlar lång för att få pussa hen som står i båset - men väl framme delas något helt annat ut, för detta är ju ett Kinky Booth. Om du vill dela ut något: en örfil, en klädnypa på väl valt ställe, kängrengöring medelst tunga eller en chans för publicum att bita dig - ställ upp i vårt Kinky Booth under 30 minuter.

Är du intresserad, men inte riktigt säker på vad du vill dela ut - prata med oss. Föranmälan prioriteras! Maila wishutskick@gmail.com

ELEKTRISKA FYRVERKERIER
För dig som vill testa lite edgy stuff finns möjligheten att testa elektriska fyrverkerier - direkt mot huden. Våra fyrverkerimästare finns under ett par timmar på plats med Violet Wands och annan elektrisk stimulering för ditt nöjes skull.

PIERCING PAIN
För alla fakirer och nålälskare kommer vi att erbjuda en playpiercingstation, där det erbjuds lek med kanyler. Testa att få eller sätta en nål, eller kanske skapa ett fint mönster av nålar på din kropp.

TÅRTKASTNINGSTÄVLING
Vår mänskliga måltavla står redo. Kan du sätta tårtan och få högsta poäng? Fina priser utlovas!

Självklart bjuder vi på popcorn!


*Begreppet carnevalesque används bland annat inom queerteori och litteraturvetenskap för att beskriva narraktiga sätt att driva med och belysa makt. Det har hämtat inspiration från medeltida européisk karnival-tradition. Läs mer här: https://en.wikipedia.org/wiki/Carnivalesque


Öppettider: 20.00 – 01.00 (insläpp till midnatt)
Entré: 80 kr inklusive garderob. Medlemskap i Wish kostar 100kr/år och tecknas på plats.
Plats: SLM:s klubblokal på Wollmar Yxkullsgatan 18 (garageport, ring på klockan för insläpp).
Åldersgräns: 18 år
Dresscode: http://www.clubwish.se/p/klubbinfo.html
Omklädnad: Separat rum ovanför entrén
Tillgänglighet: trappor ner till lokalen och upp till omklädningsrum. Toaletterna har ej plats för stol/rollator.
Kontakt: wishutskick@gmail.com 

-----

In English:
We'll start into the glamorous Wish Weekend with a party in the style of Carneval. Get your most glammy, fancy outfit, dress upp and undress, burlesque, kinky, "too much" doesn't exist!
If you're curious to needle play/playpiercings, electroplay/fireworks on your skin or dreaming about do some kinky services, this night will be your chance.
Come and play!

Opening hours: 20.00 – 01.00
Entrance fee: 80kr (wardrobe included). Membership at Wish costs 100kr/year and is signed at the entrance.
Place: SLM at Wollmar Yxkullsgatan 18 (entrance through a garage door, ring the doorbell).
Age limit: 18
Dresscode: http://www.clubwish.se/p/klubbinfo.html
Dressing room: a separate room upstairs from the entrance.
Accessibility: Stairs down to the facility and up to the dressing room. Toilets not spacious enough to enter with a wheelchair or rollator.

Contact: wishutskick@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar