torsdag 10 september 2015

Lördag 26 september: Wish Weekend Play Party Deluxe (en del av Wish Weekend)

Äntligen är det dags för Wish Play party på en lördag igen! Det är lyxigt att ha play party på en lördag, och det är lyxigt att vara i Sätra. Passa gärna på att leta fram en outfit som känns lyxig för dig att bära!

Festen är i BDSM Community Stockholms rymliga lokaler - omväxling förnöjer! Här finns massor av bra utrustning. Kanske kan du använda någon av de nya idéer eller tekniker du har lärt dig under workshop-dagen i en session med någon välkänd eller ny lekkamrat?

BONDAGE-FOKUS.
Under kvällen sätter vi extra fokus på bondage i olika former. Om du drömt om att testa vaccuum-säng är din lycka gjord - detsamma om du vill testa några enkla reptekniker, eller testa att bli bunden. Vi kommer lägga ut mattor i lokalen så att ni som vill leka replekar har ett bra underlag. Självklart kommer det också finnas utrymme för annan typ av lek.

MEET AND GREET
Klockan 20.30 kommer vi köra presentationsrunda för er alla oss som är nyfikna på att lära känna nya människor, så kom i tid!

ALKOHOLGARDEROB
Det finns inget alkoholtillstånd på plats. Du som vill kunna ta en öl eller glas vin får gärna ta med eget och "hänga in i garderoben" - dvs i kylen/fiket som bevakas av entrépersonalen. Precis som i en vanlig garderob får du nummerlapp som matchar nummer på det du "hängt in". Max tre öl eller en flaska vin per person av utrymmesskäl. Tänk på att lek blir säkrast nykter.

Öppettider: 20.00 – 01.00 OBS! insläppet stänger kl. 23.00.
Entré: Gratis för volontärer. Övriga: 80 kr inklusive garderob (medlemmar i BDSM Community Stockholm har gratis inträde). Medlemskap i Wish eller BDSM Community Stockholm krävs. Medlemskap i Wish kostar 100 kr per år och kan tecknas på plats.
Åldersgräns: 18 år
Dresscode: http://www.clubwish.se/p/klubbinfo.html
Omklädnad: Det går bra att byta om när du är framme och mer avskilda områden finns.
Tillgänglighet: Handikappsanpassad toalett finns samt möjlighet att komma in i lokalen via ramp på baksidan (kontakta oss)
Kontakt: wishutskick@gmail.com

SÅHÄR TAR DU DIG TILL LOKALEN:

Åk till Sätra-centrum med tunnelbana eller bil.
Gå in i centrumet och gå in i gången tvärsemot ICA.
Dörren längst bort till vänster leder ned till lokalen.
Dörren kommer att vara låst så knacka eller ring till oss 0762 75 29 78
när du är utanför/i närheten för att bli insläppt. Det kommer att stå folk precis vid dörren hela tiden det är insläpp så en slipper vänta utanför.

Mer info om lokalen kan du hitta på: http://www.bdsmsthlm.se/foreningslokalen/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar