söndag 17 maj 2020

WISH gör hembesök, igen - SAVE THE DATE


Fysisk karantän behöver inte betyda kink-karantän. Nu ordnar Wish ännu ett event som du kan delta i hemma framför datorn.

Tid: 29/5 kl 18.00–22
Plattform: Zoom (länk skickas ut senare)

REGLER/SÄKERHET
- Du behöver vara medlem i Wish
- Du behöver anmäla dig genom att fylla i formuläret här: https://forms.gle/abpeFotiT5iTS7CM6 senast kl 18.30 den 28/5. Detta för att vi ska kunna verifiera att alla som deltar är medlemmar i Wish.
- Kostnad: Swish 40 kronor och uppåt
- Vi kommer ha lösenordsskydd och "väntrum" aktiverat för att hålla säkerheten så hög som möjligt, men som vanligt på internet är säkerheten aldrig 100%.
- Personer från styrelsen kommer att agera värdar under kvällen.
- Logga in under drop-in-tiden 18.00-18.30. Observera att alla som deltar måste ha kameran på så att vi ser vilka som är med i vårt virtuella trygga rum!

MEDLEMSKAP
För dig som för tillfället inte är medlem gäller följande:

Medlem senaste året: Fyll i formuläret, /https://forms.gle/abpeFotiT5iTS7CM6) swisha entresumman och vänta in länken till eventet.
Gärna så tidigt som möjligt så vi hinner hitta er i medlemsregistret.

Ej varit medlem/medlem för mer än ett år sen: Fyll i formuläret (https://forms.gle/abpeFotiT5iTS7CM6) plus ansök om medlemskap genom att maila till wishutskick@gmail.com med namn och mailadress (obs, senast den 23/5 klockan 15), sedan kommer du att få ett zoom-möte med någon ur styrelsen, för att kunna gå igenom reglerna för klubben med dig och för att kunna säkerhetsställa att du tillhör vår målgrupp. För allas säkerhet. Därefter kommer du få fylla i vår medlemsblankett online, swisha medlemsavgiften (100kr plus entreavgiften) och vänta in länken till eventet.

18.00 - 18.30: DROP IN.
Kom gärna i god tid så att vi har möjlighet att verifiera din identitet. Om du vill kan du sen joina ett break-out-room och prata med random Wish-medlemmar, men om du föredrar kan du stänga av kameran tillfälligt tills saker och ting börjar hända!

18.30 Mer info kommer snart, se Facebookgrupp eller Darkside

19.40 Mer info kommer snart, se Facebookgrupp eller Darkside

C:a 20.30 - 22.00: Virtuellt play party
Vi spelar lite bakgrundsmusik, och du gör vad eller vem du vill framför kameran (så länge de är Wish-medlemmar förstås!) Alla har ljudet avstängt, men en moderator kan sätta på ljudet hos en i taget (med tillåtelse.) Och vill du gå in i ett break-out-rum med någon särskild kan du alltid be en av moderatorerna att fixa det!

VILL DU BIDRA?
Vill du hålla i en programpunkt i ett liknande event längre fram? Tveka inte att höra av dig till wishutskick@gmail.com ! Kan du inte vara med den här gången - hör av dig ändå om du har idéer.

Ser fram emot att ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar