fredag 24 april 2020

Wish gör hembesök!


Fysisk karantän betyder inte kink-karantän. Den 25/4 ordnar vi ett event som du kan delta i hemma framför datorn. Workshop, show, mingel och/eller darkroom… Detaljerna är inte klara ännu, men SAVE THE DATE så återkommer vi med detaljer.

Tid: 25/4 kl 18.00–21
Plattform: Zoom (länk skickas ut senare)

REGLER/SÄKERHET
- Du behöver vara medlem i Wish
- Du behöver anmäla dig genom att fylla i formuläret här: https://forms.gle/zPxM6ag55MCHYCNNA senast kl 18.30 den 24/4. Detta för att vi ska kunna verifiera att alla som deltar är medlemmar i Wish.
- Kostnad: Swish 40 kronor och uppåt
- Vi kommer ha lösenordsskydd och "väntrum" aktiverat för att hålla säkerheten så hög som möjligt, men som vanligt på internet är säkerheten aldrig 100%.
- Två personer kommer att agera moderatorer under kvällen.
- Logga in under drop-in-tiden 18.00-18.30. Observera att alla som deltar måste ha kameran på så att vi ser vilka som är med i vårt virtuella trygga rum!

18.00 - 18.30: DROP IN.
Kom gärna i god tid så att vi har möjlighet att verifiera din identitet. Om du vill kan du sen joina ett break-out-room och prata med random Wish-medlemmar, men om du föredrar kan du stänga av kameran tillfälligt tills saker och ting börjar hända!

18.30 Intro to rope bondage med Saara Rei
Här behöver du sätta på kameran igen! :)

19.40 Porn Club presenterar:
DIGITAL INTERAKTIV PERFORMANCE
med den hemliga Prinssessan X.


C:a 21.00 - 22.00: Virtuellt play party
Vi spelar lite bakgrundsmusik, och du gör vad eller vem du vill framför kameran (så länge de är Wish-medlemmar förstås!) Alla har ljudet avstängt, men moderaterna kan sätta på ljudet hos en i taget (med tillåtelse.) Och vill du gå in i ett break-out-rum med någon särskild kan du alltid be en av moderatorerna att fixa det!

VILL DU BIDRA?
Vill du hålla i en programpunkt i ett liknande event längre fram? Tveka inte att höra av dig till wishutskick@gmail.com ! Kan du inte vara med den 25 april - hör av dig ändå om du har idéer, för det blir nog fler än ett event online.

Ser fram emot att ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar