tisdag 24 mars 2020

Torsdagens fest inställd - och vad händer nu?

Fest på torsdag inställd 

Med tanke på den pågående situationen kring Covid-19 har Wish styrelse tyvärr beslutat ställa in nästkommande fest. Vi ber om ursäkt för sent besked, och hoppas på förståelse för det i dessa minst sagt speciella tider. 


Arbetet med framtida lokaler fortsätter 

Wish nyvalda styrelse har hunnit ha ett styrelsemöte. Vi har utsett en lokalgrupp bestående av både styrelsemedlemmar och andra medlemmar, som arbetar för fullt för att kunna ge styrelsen ett bra underlag inför nästa styrelsemöte. Stort tack till alla er 60 medlemmar som tagit er tid att svara på enkäten gällande vad ni prioriterar gällande lokal! (bifogas nedan) 

Vi har gott hopp om att lokalfrågan kommer att lösa sig, men följer utvecklingen kring Covid-19 noga och kan därför inte ge en tydlig tidsplan kring när nästa play party kommer att ske. 

Vi ses på nätet! 

Känn er varmt välkomna att använda våra plattformar på Facebook och Darkside för efterlysningar efter online-play partners, video-chatt-häng och kinky memes, sånt kan behövas nu!
Vi funderar också på hur vi bäst ska kunna gå vidare med arbetet kring Lash/Wish historieprojekt under rådande omständigheter och återkommer kring det inom ett par veckor. 
Under tiden finns vi i Wish styrelse här och på mail för att svara på frågor och funderingar. wishutskick@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar