måndag 6 juni 2016

Wish Cruising 23/6

Lagom till midsommar skapar vi en park med buskar och snår, fågelkvitter och snabbisar. Träffar du kanske din midsommarnattsdröm vid gloryholsen eller får en dig en rejäl omgång i busken? Ingen som vet vad som händer och sker. Och vem som gör vad och hur. Vi tolkar bögkulturen med cruising på vårt eget sätt och fältet är fritt att skapa en egen kultur utifrån våra förutsättningar. I kväll är kvällen för dig som vill hitta spännande mötesplatser för att träffa nya och gamla bekantskaper. 


Vad betyder en orange snusnäsduk i vänster bakficka? 
Höger, vänster eller i mitten? 


Vi börjar kvällen 19,15 med en introduktion till cruisingkulturen och hanky codes. För att sedan kasta oss in bland buskagen (japp vi kommer att ha en egen park i källaren) för att få tillfälle att pröva de cruising tekniker vi just lärt oss. Denna kväll har vi ansträngt oss för att skapa mötesplatser som passar extra bra för att praktisera sina näsduksfärger.

Snusnäsdukar kommer att finnas till försäljning (20 kr/st) för dig som har glömt dina hemma eller hittar nya favoriter under kvällen.

2009 publicerade QX en artikel om hanky koder (skapad för cisbögar så den är inte helt applicerbar på våra premisser), läs den om du vill för att få lite förkunskap: http://www.qx.se/noje/10477/valj-ratt-farg-pa-nasduken


Öppettider: 19.00 – 01.00 (Insläpp till midnatt)
Entré: 
80 kr inklusive garderob. Medlemskap i Wish kostar 100kr/år och tecknas på plats.
Plats:
 SLM:s klubblokal på Wollmar Yxkullsgatan 18 (garageport, ring på klockan för insläpp).
Åldersgräns
: 18 år
Dresscode
http://www.clubwish.se/p/klubbinfo.html (basic black)
Omklädnad
: Separat rum ovanför entrén
Tillgänglighet
: trappor ner till lokalen och upp till omklädningsrum. Toaletterna har ej plats för stol/rollator.
Kontakt
: wishutskick@gmail.com
Kom ihåg:
 CASH IS QUEEN!

Wish är en förening för personer som är kvinnor, transpersoner och/eller intersex och lever med sin identitet i vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar