lördag 14 maj 2016

Fest: Wish Fetish 26 maj

Välkommen till en fest där vi firar våra fetisher lite extra!

Som en förfest för uppskattade Stockholm Fetish Weekend 3-6 juni så hyllar och lyfter vi in fetischen på förstaplats denna kväll. Prispallens högsta nivå är avsedd för alla som älskar sin fetish eller för delen lockas av tanken och har funderingar kring sin egen fetish. Guld. Förstaplats. Du är värd det. 

Självklart uppskattar vi dig som kommer i latex, läder eller gummi lite extra mycket denna kväll. Om du har en fetish som inte innefattar dessa material är den givetvis mycket välkommen och Minimum basic black fungerar bra som vanligt (läs mer om vad som gäller på vår hemsida).
En shine station för dig som bär latex och ett gummihav att rulla runt i är något av det som möter er nere i källaren. Håll ögonen på våra event här på Darkside och Facebook då vi kommer släppa fler spännande aktiviteter där!

Vill du berätta om just din fetish? Vi är många som vill veta mer, oavsett vad du har en särskild relation till – allt ifrån material till manga-figurer, skor eller skotska kiltar. Kl 21 kör vi show –and –tell i ett lugnare hörn av klubben. Du kanske vill visa ett plagg eller objekt och berätta i c:a fem minuter om hur du vart intresserad av din fetish och vad det är du gillar med den? Om du är intresserad av att vara med – maila wishutskick@gmail.com . Vi hjälper dig gärna att lägga upp din presentation om du vill det!  

Öppettider:
20.00 – 01.00 (Insläpp till midnatt)
Entré:
80 kr inklusive garderob. Medlemskap i Wish kostar 100kr/år och tecknas på plats.
Plats:
SLM:s klubblokal på Wollmar Yxkullsgatan 18 (garageport, ring på klockan för insläpp).
Åldersgräns
: 18 år
Dresscode
http://www.clubwish.se/p/klubbinfo.html (basic black)
Omklädnad
: Separat rum ovanför entrén
Tillgänglighet
: trappor ner till lokalen och upp till omklädningsrum. Toaletterna har ej plats för stol/rollator.
Kontakt
: wishutskick@gmail.com
Kom ihåg:
CASH IS QUEEN!

Wish är en förening för personer som är kvinnor, transpersoner och/eller intersex och lever med sin identitet i vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar