torsdag 14 april 2016

Fest & Workshop: Wish Hands on 28 april

Kvällen för dig som längtat efter röda stjärtar, randiga ryggar och blossande handflator i lokalen. Det är dags för tema Pisk & Smisk.

Vi öppnar dörrarna redan vid 19 och kör igång en workshop/prat 19.15 (kom i tid!). Vi ger en kort introduktion i ämnet med tips på "verktyg" och sådant som kan vara bra att tänka på för den som just ska börja ägna sig åt pisk och smisk (känsliga delar på kroppen, verbala och icke-verbala stoppord, att tänka på vad det är man gillar och vad ens lekkamrat gillar). Ta gärna med er egna redskap att visa – sådant ni hittat i kökslådan, redskapsboden eller i BDSM-shopen.

Efter introduktionen tar Fröken Q över taktpinnen och visar och lär ut tekniker med flogging, som är workshopens huvudtema. Fröken Q är välkänd för sin generositet när det gäller att lära ut denna ädla konst, och vi är mycket glada att hon ställer upp även denna gång. Hen Ordförande Isander finns också på plats och visar på hur en kan använda sig av sparkar och slag för att uppnå önskat Hands On resultat utan redskap.
När playpartyt väl drar igång hoppas vi att ni både är inspirerade och kunniga nog för att ta sadismen till nivåer som får endorfin och adrenalin att flöda! Vi kommer att fixa extra skrymslen och vrår som lämpar sig för lek kvällen till ära.
Välkommen till en flammande, glödande, rodnande och hettande kväll!

Öppettider: 19.00 – 01.00 (Festen börjar 20.00. Insläpp till midnatt)
Entré: 80 kr inklusive garderob. Medlemskap i Wish kostar 100kr/år och tecknas på plats.
Plats: SLM:s klubblokal på Wollmar Yxkullsgatan 18 (garageport, ring på klockan för insläpp).
Åldersgräns: 18 år
Dresscodehttp://www.clubwish.se/p/klubbinfo.html (basic black)
Omklädnad: Separat rum ovanför entrén
Tillgänglighet: trappor ner till lokalen och upp till omklädningsrum. Toaletterna har ej plats för stol/rollator.
Kontaktwishutskick@gmail.com
Kom ihåg: CASH IS QUEEN! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar