lördag 9 januari 2016

Wish Fucked Up - Januari fest!


Vi kickstartar året med en het fest. Het som i sexig, härlig och alldeles alldeles underbar. Wish fucked up bjuder på sex i långa banor, och kortare snabbisar också för den som känner sig manad för det ;-). 

Utöver sedvanligt barhäng och möjligheter för lek har vi två highlights under kvällen vi vill ge extra utrymme. Dels porrfilmsvisning och dels prat om trans & sexualitet. Och som extra krydda på härligheterna kommer vi också rulla "vår egen" porr från wishcamp mm på tv-apparaterna i lokalen. 

SEX OCH TRANSPERSONER 19-20
Frank Berglund, ordförande för RFSL Ungdom, inleder med att berätta om olika transidentiteter och pratar sedan utifrån sex- och transpraktikan som RFSL ungdom tagit fram.

PORRFILMSVISNING PÅ DUK CA 21
Under kvällen inspireras vi av queer och lesbisk porrfilm. Program kommer i eventen på darkside och Facebook. Runt 21 får vi chansen att träffa gänget bakom 6film och andra wishmedlemmar som är intresserade av feministisk porr. Vem vet, kanske bildas Wish porrfimssektion? Detta är din chans att vara med från början!

Som vanligt behöver vi taggade volontärer i garderoben och entrén. Känner du dig sugen? Kontakta oss gärna via wishvolontar@gmail.com.

Öppettider: 19.00 – 01.00 (insläpp till midnatt)
Entré: 80 kr inklusive garderob. Medlemskap i Wish kostar 100kr/år och tecknas på plats.
Plats: SLM:s klubblokal på Wollmar Yxkullsgatan 18 (garageport, ring på klockan för insläpp).
Åldersgräns: 18 år
Dresscode: http://www.clubwish.se/p/klubbinfo.html (basic black)
Omklädnad: Separat rum ovanför entrén
Tillgänglighet: trappor ner till lokalen och upp till omklädningsrum. Toaletterna har ej plats för stol/rollator.
Kontakt: wishutskick@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar