söndag 15 november 2015

INSTÄLLT Lördag 28 november: Club Wish Saturday Night Fever INSTÄLLT

Festen på lördag inställd! 


Tyvärr måste vi ställa in festen då vi inte har tillräckligt många volontärer och styrelsemedlemmar på plats för att kunna genomföra festen på ett bra sätt. Vi är ledsna för detta och hoppas på er förståelse. Vi ses på torsdag istället!

___________________________________

När mörkret smyger sig på är behovet större än någonsin att värma upp sig med adrenalin, intensitet och heta lekar. Därför passar vi på att arrangera ännu en lördagsfest i BDSM Community Stockholms lokaler. Kanske hänger magi kvar i luften efter kursen i Queer Concious Sex + BDSM som huserar i samma utrymme under dagtid.

Du som har varit där vet redan att lokalen är väl utrustad med kors, ”klinik” för  medical play, mattor för bondagelekar, superba låneleksaker och mycket mer. Du som inte vågat dig till Sätra ännu: passa på! 

Medlemskap i Wish eller BDSM Community Stockholm krävs, och det är samma målgrupp som på vanliga Wish-fester: alla som identifierar sig som kvinnor och/eller transpersoner och/eller intersex är välkomna!

Som vanligt behöver vi taggade volontärer i garderoben och entrén. Känner du dig sugen? Kontakta oss gärna via wishvolontar@gmail.com.

Öppettider: 20 - 01 (insläpp senast till midnatt)
Entré: 80 kr inklusive garderob. Medlemskap i Wish kostar 100kr/år och kan tecknas på plats.
Plats: BDSM Community Stockholms lokaler i Sätra centrum. 
Ring om du vill bli mött. 0760-94 59 65. Se vägbeskrivning nedan. 
Åldersgräns: 18 år
Tillgänglighet: trappor ner till lokalen. Stor toalett med plats för stol/rollator.
Kontakt: wishutskick@gmail.com

Vägbeskrivning till BDSM Community Stockholms lokaler
BDSM Community Stockholms lokaler finns i Sätra centrums källarvåning. 
Sätra är en tunnelbanestation på röd linje söderut mot Norsborg (linje13). Från Stockholms Central tar resan 20 minuter. 

När du kommer fram till Sätra, gå genom centrumet fram emot ICA. 
Sväng direkt in i gångentill höger. På vänster sida i gången finns en dörr som leder ned för en trappa till källarplanet. Den andra dörren till höger efter trappan i källarkorridoren är märkt med ”BCS”. Där är det!

För att bli insläppt denna väg, ring på ringklockan eller ring oss på 0760-94 59 65 så kommer vi
och släpper in er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar