torsdag 24 september 2015

WISH WORKSHOPS - FULLSTÄNDIGT PROGRAM!

WISH WORKSHOPS - FULLSTÄNDIGT PROGRAM!
Wish vill veta mer om allt och det hoppas vi att du också vill! Välkommen till en dag full av kunskap, nya frågor, prova- på och häng med andra Wish-medlemmar! 
WORKSHOPS OCH OPEN SPACE
I år kan ni välja på flera olika workshops som erbjuds av andra Wishmedlemmar. Programmet hittar du längre ner. Precis som förra året har vi även Open Space där du kan förverkliga din idé.. Kanske vill du ha ett separatistiskt samtalsforum, ordna ett erfarenhetsutbyte kring floggingtekniker eller visa andra hur man vulkar latex? Gör det! Vi har ett helt tomt rum till ditt förfogande. Var spontan på plats eller föranmäl till wishkonferens@gmail.com
Entré: 80 kr. Medlemskap i Wish behövs. Det kostar 100kr/år och tecknas på plats.
Plats: Sveavägen 59. Använd ringklockan RFSL Stockholm.
Åldersgräns: 18 år krävs för medlemskap i Wish
Kontakt: wishkonferens@gmail.com
Tillgänglighet: Rullstolsramp upp till små hissar finns. Meddela gärna i förväg om du vill använda denna. Stor toalett finns.
*********************12.00 ************************
GEMENSAM INTRODUKTION OCH FIKA
Fikabuffé finns från klockan 12. Ta gärna med ett eget bidrag! Klockan 12.30 inviger vi dagen med presentationsrunda och att berätta lite om Wish.
Lokal: Hyllan Tid: 12.00 - 13.00 
********************** 13.00 ***********************
"ANIMAL ROLEPLAY/PET PLAY: IDÉKLÄCKNING"
Emma H:
Intresserad av djuriska lekar, men vet inte vilken djurroll som passar eller vill testa nya roliga idéer? Här drar vi slumpvis lappar med olika arter på, och brainstormar två och två om vad detta djur skulle kunna göra i ett kink-sammanhang. Sedan byter vi lapp och samtalspartner. Målet är att lära känna varandra, och hitta nya kreativa sessioner för animal role play.
Lokal: Timmy Tid: 13.00 - 14.15 
"ATT LEKA MED SKAM OCH FÖRNEDRING"
Julia Utter
Workshopen syftar till att ge idéer till hur en kan använda skam och förnedring som en krydda i BDSM-sessioner, alternativt hur en kan bygga en hel session kring skam och förnedring. Tips på hur en kommunicerar vad en vill (och inte vill), likväl som praktiska tips om hur en kommer förbi hinder för att få en bra session. Workshopen ger gott om tid för diskussioner och erfarenhetsutbyte.
Lokal: Charlotte Tid: 13.00 - 14.15 
"GÖR DINA EGNA CUFFS"
Madde
Önskar du också att du kunde göra dina egna leksaker?
Specialanpassa ett par cuffs till dig själv eller till din lekkamrat.
Material finns till självkostnadspris.
Lokal: Hyllan Tid: 13 - 14.15 
"TRY BONDAGE"
yoganoir
yoganoir has been active within the rope community for many years, mainly as a bottom. She is here to show you some simple one- and two column ties that you can have fun with during the bondage themed play party Saturday evening. Safety aspects, negotiation, rope selection handling and care will be covered.
Please note that this workshop will be given in English. 
Lokal: Ammi. Tid: 13.00 - 14.00. (1PM - 2 PM)
This workshop is also offered at 14.30 (2.30 PM) 
*********************14.30 **************************
"BOTTOM SKILLS"
Anna, AransiA, Sara och Cilla
Allt du någonsin velat veta om att vara Bottom, men aldrig vågat fråga.Många workshops handlar om olika typer av aktiviteter som en kan utsätta en bottom för, men vilka, "skills", kunskaper och erfarenheter är viktiga för den som är bottom? Vi har samlat en panel med olika erfarenheter av bottoming som kommer att svara på frågor, dela erfarenheter och ha en öppen och informell diskussion med er som kommer. Vi hoppas på en inspirerande diskussion med er alla, oavsett om ni ser er själva som enbart bottom eller switch. Toppar är också välkomna."
Lokal: Charlotte Tid: 14.30 - 15.45 
"KINKY SKRIVANDE"
Kim N
Vad är det som gör en text kinky? Är det hur vi skriver eller vad vi skriver om? Vad är kinky? Vi kastar oss in i skrivandet nästan direkt och med några få lätta övningar skriver vi oss in i kinkyvärldens magiska skimmer. Vi skriver hellre än bra. Det viktiga är att skriva. Vi har papper och penna, men vill en hellre skriva på en dator/padda så går det bra att ta med. Det går såklart jättebra att skriva på andra språk än svenska om en så önskar.
Lokal: Allan Tid: 14.30 - 15.30 
"TRY BONDAGE"
yoganoir
yoganoir has been active within the rope community for many years, mainly as a bottom. She is here to show you some simple one- and two column ties that you can have fun with during the bondage themed play party Saturday evening. Safety aspects, negotiation, rope selection handling and care will be covered.
Please note that this workshop will be given in English. 
Lokal: Ammi. Tid: 14.30 - 13.30. (2.30 - 3.30 PM)
This workshop is also offered at 13.00 (1 PM) 
********************** 15.45 *************************
"BDSMF - hur funkar det?"
Renita Sörensdotter och Elin Bengtsson
Många ville se denna grundläggande föreläsning om BDSMF under Stockholm Pride - men inte alla kom in. Tillhör du dem så har du din chans att ta del av denna föreläsning av två riktiga proffs. Är du ny inom BDSMF, eller undrar du hur du egentligen kan förklara vad du håller på med för syrran? Här får du grundläggande kunskap om BDSMF.
Lokal: Hyllan Tid: 15.45 - 17.15 
**********************16.00 *************************
"NEEDLEPLAY WORKSHOP"
Tottis Crossler
För nålälskare, blivande nålfantaster eller för dig som bara är nyfiken. En liten guide genom djungeln av "att tänka på", hygien och olika storlekar på nålarna, var kan en sätta nålar och var en kanske bör låta bli. Detta blir en introduktion där primärt grunderna gås igenom just för at det ska passa så många som möjligt, oavsett tidigare erfarenhet. Praktiskt visning av needleplay kommer att genomföras, så om du är känslig för att se blod så är nog inte detta platsen för dig.
Lokal: Charlotte Tid: 16.00 - 17.00 
SEPARATISTISKT SAMTAL OM BDSMF FÖR TRANSPERSONER
Michelle, Wishmedlem, och Frank, RFSL Ungdom leder samtalet
Ett utrymme att dela våra erfarenheter som transpersoner i BDSMF-världen. Det kan handla om utmaningar, lyckade lektillfällen och fantasier. Hur kan BDSMF-rum bli tryggare? Kan BDSMF stärka och bekräfta en i sitt normbrytande könsidentitet och -uttryck? Vi diskuterar också bland annat tips på hur en kan jobba mot/med sin könsdysfori i lek och utlevnad.
Lokal: Timmy Tid: 16.00 - 17.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar