torsdag 16 april 2015

Torsdag, 23 april: Wish Vildmark. Ändrad lokal

Välkommen till Wish Vildmark – Wish goes wild(erness)!

*** OBS OBS Lokaländring!***
På grund av lite missförstånd kring lokalbokningar så kommer vi denna gång inte att hålla till i de vanliga SLM-lokalerna vid Mariatorget. Istället kommer Wish denna gång hålla till i BDSM community Stockholms grymma lokaler i Sätra centrum!
Lokalen är rymlig och erbjuder mycket goda lekmöjligheter. Diverse lekmöbler, suspensionspunkter, medical play-rum med mera finns till förfogande. Det finns även soffor och lite mer avskiljda områden i lokalen för den som mest känner för att ta det lungt och umgås.

Observera att detta är ett alkoholfritt event (i vildmarken berusas vi istället av naturens storhet osv).
I övrigt gäller samma principer som alltid på Wish events. Vi välkomnar alla som identifierar sig som kvinnor, transpersoner och/eller intersexuella. Med andra ord är det som vanligt ett separatistiskt event.

--------------------------------

Eventbeskrivning:
Medan dagarna blir längre och nätterna allt ljusare vaknar flora och fauna till liv. Vi vill kicka igång outdoor-säsongen och bjuder till en natt i vildmarken!
Ta på dig din favorit-skogshuggarskjorta eller din scoutuniform och ge dig ut till en natt i skogen! Glöm inte rep och ficklampa, du vet aldrig vad som väntar därute … Du kanske vill ta chansen att lära dig några knopar av vår scoutledare? Eller att läxa upp de nya rekryterna? Eller drömmer du om en hästutflykt i ödemarken, om att sträva ensam-tvåsam-flersam din väg under stjärnorna à la Brokeback Mountain? Vilda ponnysar och gulliga vargvalpar är så klart varmt välkomna på klubben!
Om detta med vildmarken inte är din grej så du precis som vanligt välkommen att komma som du vill och ägna dig åt mindre vilda (?) aktiviteter.

------------------------------------------------------------

Dresscode: På Wish uppmuntras du att passa på att klä upp, klä av dig och uttrycka dina fetischer. Klassiskt kinky attribut som latex, läder, lack, uniform och kinky rollspelsbaserade outfits (t.ex skolflicka, sjukskötare) är alltid välkomna inslag. Att låta sig inspireras av kvällens tema är även populärt och brukar vara mycket uppskattat!
Fungerar inte detta rekommenderas mörka kläder av valfritt slag.
Omklädningsrum: Det går bra att byta om när du är framme och mer avskiljda områden finns.
Tillgänglighet: Handikappsanpassad toalett finns samt möjlighet att komma in i lokalen via ramp på baksidan (kontakta oss)

Medlemskap Behövs i antingen Wish eller BDSM Com Sthlm. Medlemskap i Wish kan tecknas på plats för 100kr/år.
Inträde:
Wishmedlemmar: 60kr
BDSM com Sthlm-medlemmar: Gratis inträde

Insläppet för festen är mellan 19.30-21.30

För frågor kontakta wishvolontar@gmail.com

*******Såhär tar du dig till lokalen!*****
Åk till Sätra-centrum med tunnelbana eller bil.
Gå in i centrumet och gå in i gången tvärsemot ICA.
Dörren längst bort till vänster leder ned till lokalen.
Dörren kommer att vara låst så knacka eller ring till oss 0762 75 29 78
när du är utanför/i närheten för att bli insläppt. Det kommer att stå folk precis vid dörren hela tiden det är insläpp så en slipper vänta utanför.

Mer info om lokalen kan du hitta på: http://www.bdsmsthlm.se/foreningslokalen/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar