måndag 13 oktober 2014

Torsdag 25:e september: Wish Dominance

Fram med piskan, repet eller rottingen. Spänn blicken hårt i din(a) partner(s) och ta sats: Wish hyllade och firade, då vi dedikerade en hel kväll åt dominans. Wish älskar alla positioner men med Wish Dominance valde vi att lyfta fram just det stora D:et och ta en närmare titt på utövandet från den dominantes sida.

Vi började kvällen klockan 20 med ett panelsamtal där Wish har bjudit in några medlemmar som ägnar sig åt dominans på lite olika sätt. Vad händer hos den som är dominant i en lek? Hur pratar dominanta om sina gränser? Och hur raggar man egentligen upp en dominant topp?

Speed-matingen återkom naturligtvis: det perfekta sättet att lära känna nya medlemmar eller träffa en ny play partner. Vi bjöd under kvällen även på lite fysiskt våld: Pisk och smisk-hörnan. Även om detta var arrangerad pisk/smisk gällde såklart samtycke från både hållen: Den som blir piskad skall säga ifrån samma sekund om den fått nog, och den som piskar får även den säga ifrån om allt inte känns rätt. Säkerheten först!

Precis som alla andra kvällar var vårt After Care-område redo, baren fylld och darkroomen väntade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar