måndag 30 juni 2014

Wish Bondagesektion startar till hösten!

Eftersom våra repworkshops och -kvällar varit populära, och det funnits ett intresse för ett kvinno- och transseparatistiskt rum för att lära och utöva bondage, ligger Wish nu i startgroparna med en bondagesektion. Till vår hjälp har vi den separatistiska repgrupp som startade i samband med Wish Bondage-festen, och som nu lever vidare inom sektionen.

Wish Bondagesektion vill bereda medlemmarna tillfällen att utforska olika typer av bondage, men också möjlighet att bredda den repertoar och de roller en brukar ta i BDSM-sammanhang. Normerna kring vem som är topp/bottom, som annars är lätta att falla in i, kan för den som vill utmanas och brytas i ett tryggt forum. Att toppa med genom bondage kan göras med kraft och hårda händer, men lika gärna med ömsint ödmjukhet.

Precis som i Wish Rollspelssektion kommer verksamheten drivas och formas av intresserade medlemmar. Kan du mycket om bojor? Shibari och rep? Vacuumsängar? Äger du en tvångströja? Gillar du bondagetejp? Får du något blankt i ögonen när du ser en rulle gaffa? Då är bondagesektionen något för dig!


Vi vill bjuda in de medlemmar som är intresserade av att vara mer aktiva i sektionen till en första planeringsträff i SLM-lokalen tisdag 29/7 kl 18.30-20.00, innan Wish Pride. Om du inte kan komma då, men ändå är intresserad av att arbeta aktivt med sektionen, kontakta wishbondage@gmail.com .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar